Bagerina LCHF pizzapõhja küpsetussegu

9.50 €

Mahetoode, vähe süsivesikuid, ei sisalda nisujahu, tärklist ega suhkrut. Nüüd on LCHF-küpsetamine lihtne!

Laos

Tootekood: 1077. Kategooria: .

Toote kirjeldus

Hoida kuivas ja jahedas. Avatud pakendi säilivusaeg umbes 2 kuud.

Koostis: pofiber, fiberhusk, küpsetuspulber, sool.

Toiteväärtus 100 g kohta: 105 kcal, 4 g valku, 0,1 g rasva, 9 g süsivesikuid.

Netokaal 54,9 g.

Küpsetusjuhised 2 pizzapõhjale:

5 muna

50 g sulatatud võid

0,5 dl vahukoort

  1. Vahusta munad mikseriga kohevaks. Sulata või ja lase sel jahtuda.
  2. Sega munad ja küpsetussegu. Lase umbes 10 minutit paisuda.
  3. Lisa või ja vahukoor ning sega taignaks.
  4. Määri spaatliga kahele küpsetuspaberile kaks õhukest pizzapõhja.
  5. Raputa peale riivjuustu.
  6. Küpseta üks põhi korraga 10 minutit 210 kraadises ahjus.
  7. Pane nüüd peale pizzakatted, näiteks tomat ja mozzarella ning küpseta veel 5-10 minutit.