Shirataki nuudlid Saitaku 270 g

3.90 €

Klaasnuudlite sarnased eriti õhukesed shirataki nuudlid, mis sobivad hästi pajaroogadesse ja wokkidesse.

Laos

Tootekood: 1203. Kategooria: .

Toote kirjeldus

Shirataki nuudlid on traditsiooniline jaapani tervisetoode, mida valmistatakse konjakijuurest ja kaltsiumhüdroksiidist, mis on looduslik happesuse regulaator, mida tehakse munakoortest. Konjakijuurest valmistatud nuudleid nimetatakse Shirataki nuudliteks. Konjakijuur on ürdisarnane taim Amorphophallus Konjak, mida kasvatatakse Jaapanis shirataki valmistamiseks.

– sisaldab null imenduvat süsivesikut ja null kalorit – valmistatakse glükomannast, mis on tervislik looduslik kiudaine.

– ei sisalda nisu, gluteeni, laktoosi ega sojat

– imab endasse kergesti maitseid suppides, pajaroogades ja kastmetes

– omab positiivset mõju tervisele, mida toetavad meditsiiniuuringud 2. tüüpi diabeedi, kõhukinnisuse, rasvumise ja kolesteroolisuhte kohta.

Jaapanlased on söönud shiratakit juba üle 1500 aasta

Konjakijuurt kasutati Jaapanis algselt ravimina ja seda on seal söödud juba üle 1500 aasta. See on täiesti looduslik toit – 97% konjakijuurest on vesi ja ülejäänud 3% on kiudaine nimega glükomanna. Konjakijuur sisaldab palju mineraale ja vähe kaloreid.

Shirataki nuudlid on tõeline tervisetoode

Shirataki nuudlid ei sisalda ühtki imenduvat süsivesikut, nendes on palju kiudaineid ja vähe kaloreid. Hiljutised uuringud on näidanud, et konjakijuur vähendab halva kolesterooli taset, ennetab kõrget vererõhku ning normaliseerib veresuhkrutaset. Nende teaduslike faktide põhjal nimetataksegi shirataki nuudleid suurepäraseks tervisetooteks.

Shirataki nuudlid aitavad sul hoida oma tervist ja kontrollida kaalu!

Uuringud näitavad, et Shirataki nuudlid omavad positiivset mõju sinu tervisele ja see aitavad sul oma kaalu kontrollida. Shirataki nuudlid on ideaalne tervisetoit kaalukontrolliks, kuna see paisub seedesüsteemis ja tekitab täiskõhutunde.

– parandab kolesterooli

– ennetab 2. tüüpi diabeeti

– ennetab kõrget vererõhku

– ennetab rasvumist

– aitab tasakaalustada keha pH-taset

– parandab soolestiku peristaltikat ja aitab ärritunud soole sündroomi (IBS) vastu

– ei sisalda laktoosi, gluteeni, nisu ega sojat

– ideaalne söök LCHF, GI ja 5:2 toitumise juures

Toiteväärtus 100 g kohta:

Energiat 6 kcal

Süsivesikuid <0,5 g

kiudaineid 3 g

suhkrut 0 g

Rasva <0,5 g

Valku <0,5 g

Naatriumit <0,01 g

 

Sisaldab ka kaaliumit, rauda ja fosforit.

Kuidas Shirataki nuudleid valmistada?

Shirataki nuudlid on pakendis juba valmiskujul. Seega neid võib süüa nii, nagu nad on. Siiski soovitame sul neid loputada, et eemalduks võimalik kaltsiumi lõhn. Seejärel võid nuudlid majapidamispaberile nõrguma panna. Nüüd lase vaid fantaasial lennata! Neid võib keeta, praadida, röstida. Kindlasti leiad varsti oma lemmiku!

Shirataki nuudlid jäävad kõige maitsvamad KUIVRÖSTIDES:
1. Lõika nuudlipakk kääridega lahti
2. Nõruta nuudlid sõelal.
3. Loputa nuudleid 1-2 minutit jooksva vee all sõelal.
4. Pane nuudlid keevasse vette maksimaalselt 3 minutiks.
5. Nõruta nuudlid sõelal.
6. Pane nuudlid kuumale pannile, kuhu ei ole mingit rasvainet lisatud.
7. Rösti nuudleid kuumal kuival pannil umbes 1 minut, kuni kuuled prõksuvat häält.
8. Nüüd lisa röstitud nuudlid kastmele!

Shirataki nuudlitel omal ei ole maitset, aga neil on suurepärane võime imada endasse maitseid kastmetest, vürtsidest ja ürtidest.

Shirataki nuudlid säilivad umbes 12 kuud, pakendil näidatud kuupäevani. Siiski säilivad need veel mõned kuud peale pakendil toodud kuupäeva, kui hoiad neid sel ajal külmkapis. Seejärel lahustuvad nuudlid jälle glükomanna pulbriks, millest nad tehtud on.

Juba avatud nuudleid hoia vees. Vaheta vett iga päev. Nii säilivad need 2-3 päeva.

Shirataki nuudleid ei saa sügavkülmutada. Külmumine muudab nende struktuuri.