Bagerina süsivesikuvaene küpsetussegu, ilma gluteeni, tärklise ja suhkruta, millest saad lihtsa vaevaga valmistada oma LCHF jõulupiparkoogid. Tegemist on heledamat sorti piparkookidega.
Koostis: mandlijahu, kookosjahu, sötin (erütritool), kaneel, kardemon, nelk, fiberhusk ja küpsetuspulber.
Päritolumaa: Rootsi
Netokaal: 188 g
Toiteväärtus 100 g kohta:
energiat 442 kcal
valku 15 g
rasva 33 g
süsivesikuid 9 g
Vaja läheb:
100 g võid
2 munavalget
Valmistamine:
1. Tee taigen päev varem valmis ja pane külmkappi.
2. Taigna valmistamiseks sulata 100 g võid, lisa sötin+maitseained väiksest kotist ja sega läbi.
3. Sega hulka küpsetussegu.
4. Vahusta munavalged tugevaks vahuks.
5. Sega vahustatud munavalge taignasse.
6. Vooli rull ja mähi see võileivakilesse. Jäta 1 päevaks külmkappi.
7. Soojenda ahi 200 kraadini.
8. Rulli taigen kahe küpsetuspaberi vahel lahti ja lõika piparkoogivormidega taignast kujukesed välja.
9. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud plaadile.
10. Küpseta ahju keskosas ca 8 minutit.