Hoida kuivas ja jahedas. Avatud pakendi säilivusaeg umbes 2 kuud.
Koostis: pofiber, fiberhusk, küpsetuspulber, sool.
Toiteväärtus 100 g kohta: 105 kcal, 4 g valku, 0,1 g rasva, 9 g süsivesikuid.
Netokaal 55 g.
Küpsetusjuhised 2 pizzapõhjale:
5 muna
50 g sulatatud võid
0,5 dl vahukoort
- Vahusta munad mikseriga kohevaks. Sulata või ja lase sel jahtuda.
- Sega munad ja küpsetussegu. Lase umbes 10 minutit paisuda.
- Lisa või ja vahukoor ning sega taignaks.
- Määri spaatliga kahele küpsetuspaberile kaks õhukest pizzapõhja.
- Raputa peale riivjuustu.
- Küpseta üks põhi korraga 10 minutit 210 kraadises ahjus.
- Pane nüüd peale pizzakatted, näiteks tomat ja mozzarella ning küpseta veel 5-10 minutit.