❋ Kakaovõi on tervetest kakaoubadest eraldatud rasv, mille maitse on mahe ja pehme. Valmistamine toimub külmpressmeetodil, mille käigus looduslikud toitained säilivad kõige paremini. Hea omega 3:6 suhe.
❋ Kakaovõis on looduslikult palju E-vitamiini, mis aitab leevendada, niisutada ja tasakaalustada nahka ning aitab kehal toota kollageeni, mis vähendab kortse ja muid vananemise tunnusmärke.
❋ Lisaks sisaldab kakaovõi looduslikke antioksüdante, vitamiine ja mineraale.
Kasutamise viisid: Tooršokolaadi valmistamiseks, Bulletproof kohvis (kakaovõi+vahukoor+kohv blenderdada) või välispidiselt kehakreemina, päikesekaitsekreemina.
Säilitamine: Kõige paremini säilib külmkapis õhukindlas kotis või purgis. Võib säilitada ka toatemperatuuril.
Toiteväärtus 100g kohta: energiat 3700 kJ/ 900 kcal, rasva 100g, sellest küllastunud rasvhappeid 60g, monoküllastumata rasvhappeid 32g, polüküllastumata rasvhappeid 2,3g, süsivesikuid 0g, valku 0g.
Päritolumaa: Dominikaani Vabariik