Pofiber on peene konsistentsi ja neutraalse maitsega, ilma lõhna ja värvita, seda saab kasutada saiades ja kuklites. Lisaks sobib see hästi kasutamiseks riivsaia asemel paneerimisel ja lihapallides. Spetsiifilise tootmismeetodi abil, milles ei kasutata keemilisi aineid, eemaldatakse kartulist tärklis ja kuivatatakse tema viljaliha, mis seejärel peeneks pulbriks – pofiberiks – jahvatatakse.
Hoida jahedas.
Energiasisaldus 100 g kohta | 318 kJ/75 kcal |
Rasvad,
millest küllastunud rasvhapped |
<0,5 g
<0,5 g |
Süsivesikud,
millest suhkrud |
12 g
3,5 g |
Valgud | 5 g |
Sool | 0,01 g |
1 dl pofiberit kaalub vaid ca 17 g = ca 2 g süsivesikuid 1 dl pofiberis